o nama

Dom > o nama
Obratite nam se

Qingzhou Julong okoliš Technology co, Ltd

Adresa: Masong Village, Huanglou grad, provinciji Qingzhou City, Shandong, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: + 86-536-3837236

Faks: + 86-536-3836888

Mobitel: + 86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

o nama

Julong okruženje Technology co, Ltd smješten u Qingzhou City, Shandong Province, je high-tech poduzeća s naglaskom na ulaganja, savjetovanja, projektiranja, proizvodnje, skupština i operacije upravljanja projekata zaštite okoliša i opreme s više od 20 godina projektiranje i proizvodnja iskustvo.


Julong je uspostavio industrije akademske zajednice istraživanje suradnja s Jiangsu brod dizajn Instituta, sveučilišta Shandong, Ocean sveučilišta od Kine itd. Do sada, Julong je stekao niz vlasničkih prava intelektualnog vlasništva, 13 nacionalnih patenata, 2 znanstvena i tehnološka postignuća koji je dosegao međunarodnim vodeći nivo i uspjeh koji je dosegao Kinu nacionalne napredne razine. Julong je ocijenjeno kao općinski privatne znanstvene i tehnološke Enterprise i odličan Inovativnim Poduzećima. Prvi istraživački centar od vodama ekološki prijateljski tehnologija je osnovao Julong i Julong također je uspostavila općinski Inženjerske tehnologije istraživački centar i Inženjerstvo laboratorij.


U dva područja proizvodnje i usluga pružanje opreme zaštite okoliša vode, Julong se bavi tri Industrijama uključujući istraživanje, razvoj i proizvodnju, sklop opreme i puštanje u rad i marketing i postprodajne usluge. Julong proizvodi su bili izvezeni u preko 50 zemalja i područja Jugoistočne Azije, istočne Azije, Južne Azije, Južne Amerike, Oceanije, Afrike i Istočne Europe. Proizvodi stekli priznanje i podršku od oba kupaca u zemlji i inozemstvu zbog Julong je vodeća tehnologija u industriji, profesionalni proizvodnja iskustvo, vrhunska oprema kvaliteta i integritet u upravljanju.


Julong nastavit će raditi najbolje za stvaranje svjetski poznati brand u području zaštite okoliša vode. Dobrodošli na Julong za istragu, posjet i tehnika komunikacije.