Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Žetva s vodom > Sadržaj
Obratite nam se

Qingzhou Julong okoliš Technology co, Ltd

Adresa: Masong Village, Huanglou grad, provinciji Qingzhou City, Shandong, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: + 86-536-3837236

Faks: + 86-536-3836888

Mobitel: + 86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Aligator travu kombajn

Automatska aligator travu kombajn se koristi za rezanje i prikupljanje vodenih korova kao krokodil u rezervoarima, rijekama i jezerima. Stroj je dizajniran za jednostavno rukovanje. Prikupljanja, s

Tehnički parametri

Automatska aligator travu kombajn se koristi za rezanje i prikupljanje vodenih korova kao krokodil u rezervoarima, rijekama i jezerima. Stroj je dizajniran za jednostavno rukovanje. Sve sakupljanje, skladištenje i prijevoz uređaja može biti dovršen jedan čovjek preko radni stol kontrole.


Broda kontrolira hidraulički sustav i hidraulički dijelovi imaju kvalitetne brtve uređaj. Proces rada je potpuno sukladan zahtjeve zaštite okruženju bez curenja ulja i buke.


Stroj radi široko. To nije samo ocistiti veliki i dugo plutajuće smeće, (kao što su grane, vodeni zumbuli), ali isto tako može očistiti one male (kao što su bijeli zagađivača, vodena leća, plastične vrećice, prazne boce, lišće, itd.)


Stroj može automatski dovršiti na prikupljanje, ribolov, filtriranje i pražnjenje raditi. Sav rad može daljinski kontrolirati u salu. Efikasnosti rada stroja je trideset puta više ljudi čišćenje.


Hot Tags: aligator travu kombajn, aligator trave zbirka brod, aligator travu za čišćenje stroja, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornici, visoke kvalitete, kupiti
Srodni proizvodi