Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Žetva s vodom > Sadržaj
Obratite nam se

Qingzhou Julong okoliš Technology co, Ltd

Adresa: Masong Village, Huanglou grad, provinciji Qingzhou City, Shandong, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: + 86-536-3837236

Faks: + 86-536-3836888

Mobitel: + 86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Smeće gliser

Vodena smeće gliser se uglavnom koristi za prikupljanje i spasiti plutajuće smeće kao bambus, grane, smeće torbe i sl. u jezero, jezera, rijeke i more. Istovremeno, može istovariti na

Tehnički parametri

Vodena smeće gliser se uglavnom koristi za prikupljanje i spasiti plutajuće smeće kao bambus, grane, smeće torbe i sl. u jezero, jezera, rijeke i more. U isto vrijeme, to može iskrcati prikupljaju smeće automatski u dizajniran brod, banka pristaništa, smećarski kamioni i drugim važećim opreme.


Vodena smeće gliser usvaja demontažna dizajn metoda i može biti prevezen do kamiona i kontejnera. Svi dijelovi povezani su vijci koji je lako sastaviti i održavati. Broda kontrolira puni hidraulički sustav i svih pokreta može biti operiran u salu preko tipke na Upravljačkoj dnevno.


Otvorena zbirka transportera može biti opremljen s brz za odrezivanje koji može rezač grana, bambusima na komade da se poveća kapacitet utovara.

Hot Tags: smeće gliser, plutajuće smeće gliser, vodena smeće lovac, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornici, visoke kvalitete, kupiti
Srodni proizvodi