Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Dredger > Sadržaj
Obratite nam se

Qingzhou Julong okoliš Technology co, Ltd

Adresa: Masong Village, Huanglou grad, provinciji Qingzhou City, Shandong, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: + 86-536-3837236

Faks: + 86-536-3836888

Mobitel: + 86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Kina 18 Inch hidrauličnih kanala usisavanje oprema za kopanje

Kina 18 Inch hidrauličnih kanala usisavanje oprema za kopanje

Svaka oprema za usisavanje usisnog prstena opremljena je sledećim motorkom svetske klase, kao što su Cummins, Caterpillar, DEUTZ, MAN-WMW, Weichai i tako dalje, što može biti garantovano nakon servisne prodaje širom svijeta. Kustomeri mogu izabrati bilo koji jedan prema zahtevima!

Tehnički parametri

003_副本.jpg

(1) .Main motor

Svaka oprema za usisavanje usisnog prstena opremljena je sledećim motorkom svetske klase, kao što su Cummins, Caterpillar, DEUTZ, MAN-WMW, Weichai i tako dalje, što može biti garantovano nakon servisne prodaje širom svijeta. Kustomeri mogu izabrati bilo koji jedan prema zahtevima!

(2) .Pumpa pumpe (najbolja pumpa u Kini)

Pumpa opreme za usisavanje usisnog reza je izuzetno efikasna izrađena od radnog vretena i habanja otpornih na habanje, postavljenih na osovinu za teške uslove i visokokvalitetne valjkaste ležajeve. Radno kolo se montira na vratilo trapeznim navojem, direktno mašinom na kraju vratila. Zaptivanje vratila je zaptivač koji se hladi vodom, koji se može zameniti nakon upotrebe. Radno kolo je poseban tip dvostrukih zakrivljenih lopatica visoke efikasnosti i optimalan radni vek optimizovan u laboratorijskim i na pločama bagera. Radno kolo je pričvršćeno na vratilu pomoću trapeznog navoja, obradjenog direktno u središtu radnog kola.

Kućište pumpe ima oblik volute dizajniranog za visoku efikasnost i optimalan radni vek trajanja testiran u laboratorijskim i na pločama bagera. Poklopci pumpe su izrađeni od materijala visokog otpornosti na habanje i debljine debljine zida kako bi se maksimalno povećao vijek trajanja.

(3)

Motor noža je hidraulički pokretan sa niskim brojem obrtaja i visokim obrtnim momentom. Motor rezač je montiran na prednji deo sečiva na kraju stepenica. Obezbeđen je poseban poklopac koji štiti motor od oštećenja usled peska, kamenja i ostataka. Poklopac se može ukloniti iz jednostavnog pregleda i održavanja.

(4) .Ladder Lift hidraulične vitle

Za hostovanje merdevine, na prednjem delu glavnog pontona postavljen je jedan podizač koji se postavlja na ojačanu osnovu. Vitlo se hidraulički upravlja pomoću reduktora koji se gradi u strukturi vitla. Vitlo ima disk kočnicu koja se automatski aktivira u slučaju pada pritiska. Vitlo se upravlja iz kontrolne kabine i ima jednu fiksnu brzinu.

(5). Štitne hidraulične vitle

Za povlačenje lestvičaste strane nalaze se dva vitla na prednjoj strani glavnog pontona postavljenog na ojačanu osnovu. Vitlo se hidraulički upravlja pomoću reduktora koji se gradi u strukturi vitla. Vitlo ima disk kočnicu koja se automatski aktivira u slučaju pada pritiska. Vitlo se upravlja iz kontrolne kabine i ima promenljivu brzinu.

(6) .Spud lift hidraulični cilindri

Za svaku spužu jedan cilindar za podizanje cilindara je opremljen čeličnim kablom za podizanje spuža i premeštanje bagera. Svaki cilindar je povezan sa glavnim pontonom kugličnim ležajem. Cilindar drži vertikalno držač cilindra koji omogućava slobodno kretanje cilindra. Na vrhu svakog cilindra obezbeđen je krug za vođenje spužastog kabla za podizanje.

(7). Spudovi

Bager se pomera alternativnim zamahom spuževa. Puževi se podižu hidrauličnim cilindrom.

(8). Hidraulički sistem

Sve komponente osim izduvne pumpe su hidraulične pogonske jedinice hidraulike. Hidraulične pumpe se pogona i napaja pomoćnim (hidrauličnim) motorom. Jedinica za hidrauličku izvedbu, kao što slijedi: Pogon glave za sečenje, pogon ljestve za vuču, pogoni za bočni winch, cilindri za podizanje cilindara.

Hot Tags: Kina 18-inčna oprema za usisavanje hidrauličnog kanala, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, visokokvalitetni, kupuju
Srodni proizvodi