Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Dredger > Sadržaj
Obratite nam se

Qingzhou Julong okoliš Technology co, Ltd

Adresa: Masong Village, Huanglou grad, provinciji Qingzhou City, Shandong, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: + 86-536-3837236

Faks: + 86-536-3836888

Mobitel: + 86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Kina River Lake Silt Channel Desilting Dredger Za prodaju

Kina River Lake Silt Channel Desilting Dredger Za prodaju

Dredgers se obično koriste za bušenje sedimenta (mulj) u kanalima, rijekama, zaljevima i lukama. Muljasti bager za mulju može raditi skoro neprekidno dok se iskopava i pumpi sediment (materijal za bager) kroz cevovod za ispuštanje do odredjenog područja za postavljanje.

Tehnički parametri

Dredgers se obično koriste za bušenje sedimenta (mulj) u kanalima, rijekama, zaljevima i lukama. Muljasti bager za mulju može raditi skoro neprekidno dok se iskopava i pumpi sediment (materijal za bager) kroz cevovod za ispuštanje do odredjenog područja za postavljanje.


Karakteristike:

1. - Stabilno trčite, sa spužama i nogama za podupiranje kako biste održali ravnotežu

2 .-- Visoka efikasnost, sa potopljenom pumpom blata i opremom za mešavinu rezača obezbeđujući visoku gustoću gustine (oko 25%)

3. - hidraulični prenos, lagani i fleksibilni rad

4. - Može se koristiti u zatvorenom kanalu, plitkim područjima, industrijskom jezeru, rezervoaru gdje drugi bageri ne mogu raditi

5. - Dostupne su svetla na bageru da bi se obezbedio stalan rad za maksimalnu efikasnost

6 .-- Ključne komponente kao što su motor, pumpa i hidraulički sistem usvojeni su međunarodnim brendom


Ključni dijelovi

1)

Za jednu glavu glave, ima 5 noževa, 5-7 zupača opremljenih na jednoj sečivu. Postoji materijal Cr. za lakše nošenje dokaza. Glava sečiva upravlja hidraulični motor; Rezni ležaj ima jedinice za podmazivanje podmazivanja.

Motor noža je hidraulički pokretan sa niskim brojem obrtaja i visokim obrtnim momentom. Motor rezač je montiran na prednji deo sečiva na kraju stepenica. Obezbeđen je poseban poklopac koji štiti motor od oštećenja usled peska, kamenja i ostataka. Poklopac se može ukloniti iz jednostavnog pregleda i održavanja.


2) .Hidraulični vitli

Za hostovanje merdevine, jedan prednji vitlo je postavljen na prednjem delu glavnog pontona postavljenog na ojačanu osnovu. Vitlo se hidraulički upravlja pomoću reduktora koji se gradi u strukturi vitla. Vitlo ima disk kočnicu koja se automatski aktivira u slučaju pada pritiska. Vitlo se upravlja iz kontrolne kabine i ima jednu fiksnu brzinu.

Za povlačenje lestvičaste strane, na prednjoj strani glavnog pontona postavljeni su dva vitla montirana na ojačanim temeljima. Vitlo se hidraulički upravlja pomoću reduktora koji se gradi u strukturi vitla. Vitlo ima disk kočnicu koja se automatski aktivira u slučaju pada pritiska. Vitlo se upravlja iz kontrolne kabine i ima promenljivu brzinu.


3) .Hidraulički sistem

Hidraulički sistem je najvažniji dio riječnog jezera kanala muljasti bager . Zahtjevi u hidrauličnom sistemu su veoma visoki i strogi; to je glavna arterija čitavog kanala koji se desio bagerom. Lateralne vučne vuče, podizanje vitla i glave rezača bagera pogonjeni su hidrauličnim motorima.


4). Pumpa za drvo (Warman Technology)

Pumpa za bager je visoka efikasnost napravljena od radnog vretena od livenog gvožđa i obloga ugrađenih na osovinu za teške uslove rada i visokokvalitetne valjkaste ležajeve.

Radno kolo se montira na vratilo trapeznim navojem, direktno mašinom na kraju vratila. Zaptivanje vratila je zaptivanje vode koje se može zameniti nakon upotrebe. Radno kolo je poseban tip dvostrukih zakrivljenih lopti visoke efikasnosti i optimalan radni vek trajanja testiran u laboratorijskim i na pločama bagera. Radno kolo je pričvršćeno na vratilu pomoću trapeznog navoja, obradjenog direktno u središtu radnog kola.

Kućište pumpe ima oblik volutnog dizajna dizajniranog za visoku efikasnost i optimizovanim radnim vekom trajanja, testiranim u laboratoriji i na brodu bagera. Poklopci pumpe su izrađeni od materijala visokog otpornosti na habanje i debljine debelih zidova kako bi se maksimalno povećao vek trajanja. Poklopci za livenje su napravljeni od gotovog čelika čvrsto ukrupnjenog gdje je to potrebno, a mašinska obrada odgovara kućištu i oblogama.


5). Cilindrični kran i hidraulični cilindar

Krovni kran koji je instaliran pored pumpe za pijesak je neka vrsta opreme za podizanje sa konzolom i uglavnom se koristi kao alat za popravku pumpe za pesak i zamenu dijelova za nošenje.

Cilindar hidrauličnog ulja, koji se obično koristi za podizanje ili padanje spuža kako bi se pomakao bager. Snaga će ponuditi hidraulički sistem.


6) Radna kabina

Bager je opremljen sa radnom kabinom koja pruža sveobuhvatnu vidljivost i dobre bezbedne performanse zbog dve vrata koja se mogu zaključati i prednjeg prozora. Kabina za bager je opremljena sa foteljom za odmor, klima uređajem, buka je vrlo niska, pogodna za dugo radno vrijeme. Da biste lakše preneli mali most i za putni transport, upravljačka soba se može demontirati.
Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, visokokvalitetni, kupuju
Srodni proizvodi