Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Dredger > Sadržaj
Obratite nam se

Qingzhou Julong okoliš Technology co, Ltd

Adresa: Masong Village, Huanglou grad, provinciji Qingzhou City, Shandong, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: + 86-536-3837236

Faks: + 86-536-3836888

Mobitel: + 86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Hidraulični visoke performanse bagatela bagerom Cutter usisavanja

Hidraulični visoke performanse bagatela bagerom Cutter usisavanja

1). Qingzhou Julong okoliš Technology co, LTD je bagerom proizvođača i izvoznika, ali ne samo trgovačko društvo. U tom slučaju, možemo jamčiti kvalitetu proizvoda, vremenu i postprodajna usluga dostave. Također bolju cijenu će uvijek biti dostupan. 2). prilagođeno dizajni će izvršiti...

Tehnički parametri

1). Qingzhou Julong okoliš Technology co, LTD je bagerom proizvođača i izvoznika, ali ne samo trgovačko društvo. U tom slučaju, možemo jamčiti kvalitetu proizvoda, vremenu i postprodajna usluga dostave. Također bolju cijenu će uvijek biti dostupan.

2). prilagođeno dizajni će biti određeno na temelju customersand #39; zahtjevima projekta. Naši inženjeri su sve iskusni u brod dizajne za mnogo godina. Suradnju s China vodeći brod dizajn Zavoda i stručne visoke škole pomoći da osiguramo kvalitetu dizajna.

3). Julong tegljači su izgradili kvalificiranih radnika i inspekciju strogo osigurati visoku kvalitetu i trajnost. Svaki gotov bagerom će biti potpuno testirani prije isporuke kako bi bili sigurni rade glatko kada isporučuju kupcima.

4). najbolje dijelovi će se koristiti za tegljači, poput svijetu poznati Cummins motori Shijiazhuang pumpe, Mjenjači Hangzhou, Simens PLC upravljackog sistema.

5). hidraulički sustav je jedan od najvažnijih dijelova rezač usisavanja tegljači. Rezna glava, ljestve škare, ljuljačka vitla, krumpir ili krumpir prijevozu su upravljan od strane hidrauličke motore za veća učinkovitost i izdržljivost. Znan marke se koriste za ostale hidraulične dijelove hidraulične cijevi, hidraulične pumpe, Hidraulični ventili.

6). u tegljači su demontažna. Da bi mogli biti rastavljene i lako skupi. Stoga je prikladan za prijevoz cestom, željeznicom ili vodom.

7). profesionalnih inženjera će biti poslan na stranice projekta ističu gosti na instalaciju, puštanje u rad, testiranje tegljači i obuku operatera.

8). glavni dijelovi Julong rezač usisavanja tegljači su sve uvozne ili skupština uvezenih dijelova tako da kupac može kupiti rezervni dijelovi lako, kao što su Cummins motora, Shijiazhuang pumpa, Siemens PLC upravljackog sistema, Schneider ili Omron električni sustav.Napomena:

Julong tvrtka uvijek proizvoditi tegljači sa standardnih parametrima unaprijed kako biste skratili vrijeme isporuke. Sada postoje tri noža usisavanja tegljači s različitih modela na lageru spreman za isporuku. Čvrste pijesak izlaz kreću se od 200m 3/hr do 700m 3/hr i vrijeme dostave može biti čim 15 dana.


Dobrodošli na Julong tvrtke za tegljači inspekciju.


Hot Tags: Hidraulični visoke performanse bagatela rezač usisne bagerom, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornici, visoke kvalitete, kupiti
Srodni proizvodi