Kategorija proizvoda

Dom > Proizvodi > Rudarske mašine > Sadržaj
Obratite nam se

Qingzhou Julong okoliš Technology co, Ltd

Adresa: Masong Village, Huanglou grad, provinciji Qingzhou City, Shandong, Kina

Kontaktirajte nas: Ben Wang / Derek Zhang

Tel: + 86-536-3837236

Faks: + 86-536-3836888

Mobitel: + 86-18663633168 (Ben Wang)

+ 86-18678008299 (Derek Zhang)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Zlatni rudarski strojevi

Qingzhou Julong okoliš tehnologije co, LTD proizvodi i prodaje razne Inovativne Rudarska oprema. Rudarska oprema je izgrađen kako bi radio 24/7. Julong je bila projektiranje i izgra

Tehnički parametri

Qingzhou Julong okoliš tehnologije co, LTD proizvodi i prodaje razne Inovativne Rudarska oprema. Rudarska oprema je izgrađen kako bi radio 24/7.Julong projektiranje i izgradnja pouzdano odvajanje zlata i rudarske opreme za više od 20 godina. Julong zlatni rudarski Strojevi su uspješno izvezeni u više od 15 zemalja u Aziji, Africi, Južnoj Americi i Europi.


Svi Julong zlata Rudarstvo strojevi koji je jednostavan za uporabu i visoke efikasnosti i oporavka cijene zlata od 2 inča nuggets do 1 mikrona zlatne rude. Visoka oporavak stopa, pouzdanost i mobilnost odvojiti Julong od ostale konkurente u industriji zlata Rudarstvo.


Julong zlatni rudarski strojevi i korištenja u rijeke ili na kopnu. Internet može ekstrakt ne samo zlato ali i druge metale iz rijeke, kao što su stannum, olovo, cink, simbol, dijamant. Različite Rudarska tehnologija dostupnih prema klijenata uvjet, kao što su zlato Centrifuga, kolebanje padobran, vožnja brana, zlato prikupljanje trava i tepih, mala čašica, šejker, amalgamator.


Zlata Rudarstvo stroj koristi uglavnom u đurđevačke peske, posebno na obali rijeke ili suho riječno korito. Zlata Rudarstvo bagerom se uglavnom koristi u rijeke ili jezera koja uključuje Rudarstvo i odabirom funkcije. Julong zlatni rudarski strojevi obično uključuje materijalni sustav hranjenja, prosijavanje materijala sustava, zlato separacijski sustav, prateći sustav obrade, voda isporučila sustav i vlast isporučila sustav.

Hot Tags: zlata Rudarstvo strojeva, zlata Rudarstvo bagerom, zlatne koncentrator, zlato pomicanje okna bager kantu lanca vrsta zlata Rudarstvo bagerom, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornici, visoke kvalitete, kupi
Srodni proizvodi